Parma s rajčatovou omáčkou

50 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme ryby od vnitřností a šupin, omyjeme a osušíme utěrkou. Poskládáme na vymazaný plech, troubu rozpálíme na 13O stupňů. Připravíme omáčku na polití. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka, prolisovaný česnek a rozmarýn. Přidáme rozmixovaná rajčata, sůl a pepř a 5 minut povaříme. Hotovou omáčkou polijeme ryby a pečeme v troubě 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.