Parmice opečená s citronem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
43 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Vápník
185 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme ryby a osušíme je. Osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce. Předehřejeme troubu na 150 °C.
  • 2
    Připravíme velkou a hlubokou pánev. Vlijeme do ní olej, rozehřejeme ho. Polovinu množství ryb vložíme na olej a z každé strany tři minuty opékáme. Potom je vyndáme a vložíme do trouby dopéct. Opečeme zbývající část ryb. Potom ryby hned servírujeme s pokrájenými plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.