Parmice s italskou omáčkou
25 min.

Ingredience
- 1kusParmice
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 150mililitrůOmáčka rajčatová
- 10gramůBazalka
- 60gramůVeka
- 2stroužkyČesnek
- 5gramůPetržel kudrnka
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
920 kcal
Bílkoviny
101 g
Tuky
44 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Parmici očistíme od šupin, nařízneme na hřbetě od hlavy až k ocasu, osolíme a opepříme.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo a parmici opečeme po obou stranách.
- 3Do rajčatové omáčky vmícháme posekanou bazalku, prolisovaný česnek a ohřejeme.
- 4Parmici upravíme na oválný talíř, posypeme posekanou petrželkou a přelijeme italskou omáčkou. Podáváme s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.