Parmice s italskou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
920 kcal
Bílkoviny
101 g
Tuky
44 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmici očistíme od šupin, nařízneme na hřbetě od hlavy až k ocasu, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo a parmici opečeme po obou stranách.
  • 3
    Do rajčatové omáčky vmícháme posekanou bazalku, prolisovaný česnek a ohřejeme.
  • 4
    Parmici upravíme na oválný talíř, posypeme posekanou petrželkou a přelijeme italskou omáčkou. Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.