Parmice v papilotě plněné tapenádou

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1061 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
72 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Vápník
119 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmice zbavte šupin, odkrojte hlavu a vykuchejte.
  • 2
    Vytvořte filety a odstraňte z nich kosti.
  • 3
    Filety opláchněte, vysušte a vložte do chladu.
  • 4
    Rozválené těsto potřete olejem, položte na něj jeden filet, osolte a opepřete a pomažte lžičkou tapenády. Přiložte druhou filetu a rybu těstem zabalte. Oba konce zavažte provázkem, vznikne vám velký bonbon.
  • 5
    Pečte v rozpálené troubě na 200°C 5 min., doba pečení ovšem záleží na velikosti ryby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.