Pasta e ceci

115 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
27 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
15 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu necháme máčet přes noc ve studené vodě. Před přípravou vodu slijeme a cizrnu propláchneme pod studenou vodou. Dáme stranou.
  • 2
    Na rozpáleném oleji osmažíme pokrájenou zeleninu, česnek, rozmarýn a necháme smažit 8 minut.
  • 3
    Vše osolíme, opepříme a přidáme chilli, rajčatový protlak, vývar a propláchnutou cizrnu. Necháme vařit cca 1 hodinu, do změknutí cizrny. Během varu přiléváme vodu, aby se zcela nevyvařila. Po uvaření cizrny doměkka přisypeme těstoviny a vaříme dle návodu.
  • 4
    Před podáváním zakápneme olivovým olejem a posypeme strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.