Pastýřská pochoutka
50 min.
Ingredience
- 150gramůTuk
- 300gramůVepřová kýta
- 300gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůFeferony sterilované
- 50gramůMáslo čerstvé
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 100gramůKečup
- 300gramůCibule
- 150gramůJátra vepřová
- 100mililitrůVíno červené
- 300gramůHovězí roštěnka vys. peč.
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
967 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a zpěníme na tuku.
- 2Přidáme na nudličky nakrájený roštěnec a vepřovou kýtu.
- 3Maso krátce osmahneme, přidáme žampiony nakrájené na plátky a očištěná, na nudličky nakrájená vepřová játra. Vše osmahneme.
- 4Potom přidáme kečup, máslo a pokrájené feferonky, osolíme a opepříme.
- 5Nakonec přilijeme červené víno a ještě krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.