Pastýřská pochoutka

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
967 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a zpěníme na tuku.
  • 2
    Přidáme na nudličky nakrájený roštěnec a vepřovou kýtu.
  • 3
    Maso krátce osmahneme, přidáme žampiony nakrájené na plátky a očištěná, na nudličky nakrájená vepřová játra. Vše osmahneme.
  • 4
    Potom přidáme kečup, máslo a pokrájené feferonky, osolíme a opepříme.
  • 5
    Nakonec přilijeme červené víno a ještě krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.