Pavlovy s borůvkami
55 min.

Ingredience
- 2lžíceSolamyl
- 220gramůCukr krupice
- 300gramůBorůvky
- 2lžičkyOcet kvasný lihový
- 4kusyVaječný bílek slepičí
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
16Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
450 mg
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Bílky ušleháme s cukrem, škrobem a octem do tuhého sněhu.
- 2Na plech s pečícím papírem vyznačíme 16 koleček, 8 cm v průměru, rozdělíme na ně sníh a pečeme na 120°C 35 minut.
- 3Troubu vypneme a necháme v ní pavlovy úplně vychladnout.
- 4Zdobíme šlehačkou a borůvkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.