Pečená jablka s máslem
30 min.
Ingredience
- 6kusůJablka
 - 1lžíceMáslo čerstvé
 - 2lžíceCukr krupice
 - 1lžíceVoda pitná
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Jablka omyjeme, oloupeme a vykrojíme z nich jádřinec vroubkovaným vykrajovátkem.
 - 2Jablka urovnáme do zapékací mísy, podlijeme lžící vody a lehce posypeme cukrem. Do otvorů vložíme kousky másla.
 - 3Jablka upečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.