Pečená rajčata po srbsku

35 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
27 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a zbavíme semínek.
  • 2
    Půlky rajčat osolíme, obalíme v hladké mouce, namočíme v rozehřátém másle a obalíme ve strouhance.
  • 3
    Zapékací mísu vymažeme máslem, urovnáme do ní připravená rajčata a pečeme je ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Krátce před dopečením posypeme vršky rajčat omytými, nadrobno natrhanými lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.