Pečená zimní zelenina

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
29 g
Cukr
54 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny. Dýňovou dužinu bez jadérek nakrájíme na klínky. Cibuli oloupeme a rozčvrtíme, petržel oloupeme a podélně překrojíme, řepu dobře omyjeme a nakrájíme.
  • 3
    Do zapékací mísy vlijeme olej a dáme rozehřát na 5min do trouby. Poté vložíme všechnu zeleninu, pokapeme olejem a pečeme dokud zelenina nezměkne.
  • 4
    Ochutíme solí a pepřem a podáváme. Zeleninu můžeme použít i jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.