Pečené filé
30 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
 - 3lžíceOlej stolní
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaNové koření mleté
 - 0,5kilogramFilé z aljašské tresky
 - 0,5kusZázvor celý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
32 mg
Postup přípravy
- 1Necháme rozmrazit filé, poté je omyjeme a osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
 - 2Nastrouháme zázvor a rozetřeme na filé, které posypeme mletým novým kořením.
 - 3Filé osmahneme na rozpáleném oleji.
 - 4Podáváme teplé.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.