Pečené filety z lososa s liškámi
40 min.
Ingredience
- 1kilogramLosos - filety
 - 40gramůMáslo čerstvé
 - 300gramůLišky čerstvé
 - 1decilitrOlej olivový extra panenský
 - 1kusCibule
 - 2stroužkyČesnek
 - 1lžičkaSůl
 - 1lžičkaPepř černý mletý
 - 300gramůRajčata Cherry
 - 2kusyCitron
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
863 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a pepřem. Naporcované filety umyjeme, kůži prořízneme na více místech, porce potřeme po obou stranách připraveným česnekem. Na pánvi rozpálíme máslo a filety opečeme z obou stran.
 - 2Lišky očistíme, umyjeme a na pánvi v horkém oleji spolu s nakrájenou cibuli restujeme do měkka.
 - 3Teplé lišky a porce ryby naaranžujeme na talíře, přidáme cherry rajčata, půlku citrónu a podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.