Pečené ovesné vločky s rajčaty
40 min.
Ingredience
- 500gramůRajčata
 - 1špetkaSůl
 - 3kusyVejce slepičí
 - 50gramůSýr Eidam cihla 40%
 - 1lžíceMáslo čerstvé
 - 250gramůOvesné vločky
 - 0,5hrstPetržel - nať
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vločky spaříme třemi šálky vody a necháme nabobtnat.
 - 2Oloupaná rajčata na drobno nakrájíme a podusíme na másle spolu s posekanou petrželovou natí. Poté přidáme vločky, rozšlehaná vejce, strouhaný sýr, osolíme a řádně promícháme.
 - 3Vymastíme zapékací mísu, směs do ní vložíme a upečeme.
 - 4Podáváme jako přílohu k dušenému masu nebo jako samostatný pokrm se saláty.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.