Pečený halibut s citronem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce ryby osušíme, pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
  • 2
    Rozehřejeme máslo a maso v něm po obou stranách opékáme asi 5 minut.
  • 3
    Omyté citrony nakrájíme na kolečka, kopr omyjeme a osušíme.
  • 4
    Pečeného halibuta upravíme na nahřátou plochou mísu a každý kousek zalijeme 2 lžičkami másla z pánve. Ozdobíme dílky citronu a snítkou kopru (nebo petrželky).
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.