Pečený halibut s citronem
20 min.

Ingredience
- 1000gramůHalibut atlantický
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 2kusyCitrony
- 10gramůKopr čerstvý
- 80gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce ryby osušíme, pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
- 2Rozehřejeme máslo a maso v něm po obou stranách opékáme asi 5 minut.
- 3Omyté citrony nakrájíme na kolečka, kopr omyjeme a osušíme.
- 4Pečeného halibuta upravíme na nahřátou plochou mísu a každý kousek zalijeme 2 lžičkami másla z pánve. Ozdobíme dílky citronu a snítkou kopru (nebo petrželky).
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.