Pěna z králičích jater
45 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
 - 1hrstSalát hlávkový
 - 10gramůOlej rostlinný
 - 100gramůJátra králičí
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1špetkaSůl
 - 0,5decilitrMléko polotučné
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
619 mg
Cukr
636 mg
Postup přípravy
- 1Najemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme játra, opepříme, podlijeme vodou a zvolna dusíme doměkka.
 - 2Vychladlá játra umeleme, osolíme, promícháme s mlékem a s drobně nasekanou petrželkou - vytvoříme pěnu.
 - 3Pěnu zabalíme jako roládu do alobalu a vychladíme.
 - 4Studenou pěnu nakrájíme na plátky a ozdobíme salátem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.