Penne s mascarpone

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Nakládané fazole a kukuřici scedíme, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek posekáme najemno. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem, orestujeme, přidáme fazole s kukuřicí, podusíme 3 minuty, přimícháme mascarpone, posekaný koriandr, osolíme, opepříme, prohřejeme a odstavíme. Těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.