Péřová buchta II

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
547 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celá vejce s cukrem našleháme do hladké a lesklé pěny. Vmícháme olej, mouku a prášek do pečiva. Připravené těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem (nebo vymazaný tukem a vysypaný strouhankou).
  • 2
    Z pudinkových prášků, mléka a cukru uvaříme puding a ještě teplý nalijeme na připravené těsto.
  • 3
    Dáme péct na 200°C cca 20minut. Po upečení necháme vychladnout.
  • 4
    Vyšleháme máslo s cukrem a tvarohem. Směs potom natřeme na vychlazené těsto a necháme zatuhnout.
  • 5
    Rozehřejeme máslo a přidáme rozlámanou čokoládu. Když se čokoláda rozpustí, přilijeme mléko. Nakonec čokoládou polijeme nebo ozdobně postříkáme tvarohovou vrstvu a necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Laši
čt 21. 11. 2013
Vypadá nádherně!!! Vyzkouším hned zítra :-)
majdamazi-93550
po 13. 1. 2014
Znám,já dávám zakysanou smetanu tu smíchám s jogurtem a potírám.