Pikantní játra
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
 - 120gramůJátra vepřová
 - 30gramůOlej stolní
 - 20gramůCeler bulvový
 - 40gramůPaprikové lusky čerstvé
 - 1špetkaKmín celý
 - 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
419 mg
Cukr
609 mg
Postup přípravy
- 1Plátky jater zaprášíme moukou a okmínujeme.
 - 2Potom maso opečeme na cibuli, přidáme nastrouhaný celer a jemně nakrájenou, očištěnou papriku. Podlijeme a dusíme doměkka.
 - 3Nakonec šťávu prolisujeme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.