Pikantní kuře s plackami naan
30 min.
Ingredience
- Marináda
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 3lžíceJogurt nízkotučný
- 1lžičkaGaram masala
- 2lžíceLimetková šťáva
- 1kusChilli paprička
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 450gramůKuřecí prsa
- 4kusyPlacka naan
- 2kusyRajčata
- 0,5kusCibule
- 0,25kusSalát ledový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
3 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
982 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do misky dáme kuřecí maso. Všechny suroviny na přípravu marinády důkladně smícháme a marinádou přelijeme kuřecí maso. Promícháme, aby bylo maso marinádou rovnoměrně obalené. Misku zakryjeme potravinovou fólií a dáme marinovat na 2 hodiny do chladničky.
- 2Předehřejme gril, maso přendáme do grilovací misky a přibližně 20 minut grilujeme. Během grilování maso několikrát obrátíme. Musí být dobře propečené.
- 3Placky naan částečně rozkrojíme a vzniklé kapsy naplníme grilovaným kuřecím masem, kolečky cibule, plátky rajčat a natrhanými listy salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.