Pikantní máslo
10 min.
Ingredience
- 125gramůMáslo čerstvé
 - 5gramůPažitka
 - 5gramůPetržel kudrnka
 - 10gramůŘeřicha
 - 5gramůKopr čerstvý
 - 6gramůSůl
 - 1gramPepř černý celý
 - 4mililitryCitronová šťáva
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Tuky
26 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
182 mg
Cukr
54 mg
Postup přípravy
- 1Pažitku, petržel, řeřichu a kopr omyjeme, oklepeme od vody, nasekáme najemno, máslo necháme změknout na pokojovou teplotu, smícháme s bylinkami, osolíme, opepříme čerstvě umletým pepřem z mlýnku, zakápneme citronovou šťávou a vyšleháme.
 - 2Pikantní máslo používáme jako základní pomazánku při přípravě jednohubek a chlebíčků.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.