Pikantní pomazánka
35 min.
Ingredience
- 5lžicOlej olivový
 - 600gramůSalám uherský
 - 5kusůOkurka salátová
 - 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
 - 100gramůCeler - nať
 - 100gramůKedlubna
 - 1lžíceKečup
 - 1lžíceHořčice
 - 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
 - 250gramůOmáčka tatarská
 - 1kusFeferony
 
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1244 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
28 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce dáme olej, worcester, kečup, hořčici, chvíli povaříme a dáme vychladnout. Okurky, kedlubnu a salám nastrouháme na struhadle. Hrášek, feferonku a celer nasekáme nožem a všechno přimícháme do vychladlé směsi. Přidáme tatarskou omáčku, a dobře promícháme. Můžeme také rozmixovat.
 - 2Dáme do sklenic, zavíčkujeme a necháme v lednici vychladnout.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.