Pikantní rajčatová salsa

15 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
33 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nakrájíme na drobné kostky, cibuli oloupeme a nasekáme najemno a přidáme k rajčatům.
  • 2
    Čerstvé chilli papričky zbavíme semínek, opláchneme a nakrájíme nadrobno. Z omytých a okapaných stonků koriandru otrháme lístky a najemno nasekáme. Chilli papričky i koriandr přidáme k rajčatům, dochutíme solí a pepřem a důkladně promícháme.
  • 3
    Do mísy s rajčaty přilijeme asi 50 ml chladné vody a opět promícháme.
  • 4
    Salsu můžeme podávat ihned, nebo ji můžeme nechat uležet v chladničce. Nejčastěji se podává s grilovaným masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.