Pikantní telecí řízky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
68 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, nařízneme na okrajích, naklepeme a osolíme. Po obou stranách je mírně poprášíme moukou.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme máslo a řízky po obou stranách opečeme. Přidáme nasekaný česnek a dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Nakonec přilijeme do šťávy smetanu smíchanou s moukou a ještě asi 5 minut povaříme.
  • 4
    Podáváme s noky, těstovinami, bramborami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.