Pikantní vejce
30 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 1decilitrSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžíceSardelová pasta
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
498 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme nasekanou petrželku a jemně nakrájenou cibuli. Zalijeme kyselou smetanou, přidáme citronovou šťávu, sardelovou pastu, sůl, pepř a vše povaříme.
- 2Vejce uvařená natvrdo oloupeme, nakrájíme na kolečka a vložíme do omáčky.
- 3Podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Pikantní vejce
Pikantnější jídla máme radi 😁