Pikantní vepřové kotlety
30 min.

Ingredience
- 1kilogramVepřové kotlety
- 1špetkaVegeta
- 1lžícePolévkové koření Maggi
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej stolní
- 3kusyVejce slepičí
- 2lžíceHořčice
- 2lžíceMajolka
- 3stroužkyČesnek
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
26 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
179 mg
Cukr
248 mg
Postup přípravy
- 1Smícháme na marinádu suroviny - česnek, hořčici, majolku, olej, pepř, maggi, sůl, vegetu, vejce a worcester.
- 2Na 3 dny do ní ponoříme maso.
- 3Poté vyjmeme a na teflonové pánvi osmahneme.
- 4Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.