Pikantní vepřové maso s rýží

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
727 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
27 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
4 g
Cukr
751 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ústřicovou omáčku smícháme s chilli omáčkou a sójovou omáčkou. Maso pokrájíme na menší kousky a naložíme do připravené marinády. Cibulku a bok čoj opláchneme a pokrájíme na malé kusy. Česnek a zázvor oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Rýži uvaříme ve vroucí vodě doměkka. Olej rozpálíme a osmažíme na něm naložené maso po dobu 4 minut, poté přidáme cibulku, bok čoj, česnek a zázvor. Smažíme další 2 minuty. Přisypeme rýži a smažíme další 2 minuty. Osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.