Piškoty s rebarborovou kaší
40 min.
Ingredience
- 400gramůReveň (Rebarbora)
- 500mililitrůVoda pitná
- 25gramůCukr krupice
- 100gramůRybíz červený
- 100gramůPiškoty cukrářské
- 30mililitrůSirup Monin - grenadina
- 20mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Rebarboru oloupeme, nakrájíme na menší kousky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme cukr a vaříme 25 minut, až bude rebarbora úpně měkká. Scedíme, necháme vychladnout, vložíme do mixéru, přidáme grenadinu a rozmixujeme na kaši.
- 2Na talířky upravíme piškoty, na ně naneseme vrstvu rebarborové kaše, posypeme kuličkami rybízu, zakápneme likérem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.