Pivní sýr v pivním těstíčku
20 min.
Ingredience
- 400gramůSýr Romadur 40%
 - 250mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
 - 2kusyVejce slepičí
 - 1lžičkaSůl
 - 140gramůMouka pšeničná hladká
 - 200mililitrůOlej rostlinný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
862 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
71 g
Sacharidy
30 g
Cukr
223 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Ze 100g mouky, z vejce, soli a piva ušleháme těstíčko.
 - 2Sýr nakrájíme na plátky, obalíme ve zbylé mouce a v připraveném těstíčku.
 - 3Osmažíme na oleji a ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.