Plátky masa v marinádě pečené v alobalu
75 min.
Ingredience
- 200gramůVepřová kýta
 - 200gramůJehněčí maso
 - 3kusyCibule
 - 160gramůSlanina vepřová
 - 0,5špetkaSůl
 - 4špetkyPepř černý mletý
 - 200gramůHovězí roštěnka níz. peč.
 
- Na marinádu
- 350mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
 - 1lžíceHořčice plnotučná
 - 2lžíceOlej rostlinný
 - 4kusyNové koření celé
 - 6kusůPepř černý celý
 - 4stroužkyČesnek
 - 0,5lžičkaSůl
 
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
606 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
43 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na plátky.
 - 2Každý druh masa nakrájíme na čtyři plátky, vložíme do marinády a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
 - 3Na čtyři čtverce alobalu položíme plátek vepřového masa, díl cibule, díl slaniny, plátek hovězího, opět cibuli a slaninu a navrch položíme skopový plátek (pořadí druhů masa není závazné), porci osolíme, opepříme, alobal dobře zabalíme a vše pečeme v pekáči na pečícím papíru zhruba 1 hodinu.
 - 4Marinádu připravíme smícháním rozdrceného česneku, hořčice, oleje, soli, piva a koření.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.