Plněná roláda
170 min.

Ingredience
- 1lžíceSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 50gramůKlobása uzená
- 800gramůVepřová plec
- 1kusVejce slepičí
- 2kusyOkurky nakládané
- 2decilitryHovězí vývar základní
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
35 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rozkrojíme maso na široký plát a asi 200 g masa odkrojíme.
- 2Plát masa naklepeme, osolíme a opepříme.
- 3Odkrojené maso umeleme, ochutíme solí, pepřem, přidáme nadrobno nakrájenou okurku, vejce a klobásu. Vše promícháme a rozprostřeme stejnoměrně na plát masa, pak zavineme.
- 4Roládu převážeme nití, dáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a podlijeme trochou vývaru.
- 5Pečeme v předehřáté troubě.
- 6Po změknutí maso vyjmeme, zaprášíme lehce moukou, kterou jsme před tím osmahli a necháme krátce povařit.
- 7K příloze podáváme rýži nebo brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.