Plněné kedlubny
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyKedlubna
- 250gramůKuřecí prsa
- 2kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 2stroužkyČesnek
- 200gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny oloupeme a vydlabeme část dužiny ze středu, aby vznikl prostor pro náplň.
- 2Kedlubny vložíme do zapékací misky, překryjeme alobalem a dáme předpéct.
- 3Na pánvi orestujeme cibulku, přidáme kuřecí maso, které jsme nakrájeli na malé kousky, přidáme nakrájená rajčata, rajčatový protlak, prolisovaný česnek a vše dochutíme solí a pepřem.
- 4Předpečené kedlubny plníme směsí a vrátíme je na pár minut do trouby.
- 5Před koncem pečení je posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.