Plněné papriky s balkánským sýrem a kajmakem
70 min.

Ingredience
- 5kusůVejce slepičí
- 1decilitrVoda pitná
- 300gramůKajmak
- 20kusůPaprika zelená
- 4lžíceOlej slunečnicový
- 0,5kilogramSýr balkánský
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si zelené nebo bílé papriky, seřízneme vršek a zbavíme jádřinců.
- 2Náplň: do misky rozdrobíme balkánský sýr, přidáme vejce, kajmak a vše dobře promícháme.
- 3Naplněné papriky poklademe do hlubšího pekáče s olejem tak, aby byly těsně u sebe a otvory vzhůru.
- 4Podlijeme vodou, zakryjeme pokrývkou a pečeme ve středně vyhřáté troubě při 170°C asi 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.