Plněné skopové maso
120 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 30gramůMáslo čerstvé
 - 20mililitrůOlej rostlinný
 - 100gramůKlobása debrecínská
 - 1lžícePetržel - nať
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžičkaSůl
 - 1litrVoda pitná
 - 500gramůSkopová plec
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
50 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
487 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté skopové maso rozřízneme, upravíme na plát a mírně naklepeme. Osolíme, opepříme a poklademe směsí oloupané, nasekané cibule, nakrájené klobásy, nasekané petrželky a soli. Stočíme do rolády a ovážeme nití.
 - 2Naplněné maso opečeme v pekáči na másle a oleji, osolíme, podlijeme vodou a upečeme v troubě doměkka.
 - 3Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou, obracíme a podléváme vodou.
 - 4Upečené maso nakrájíme na porce a podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.