Plněné slané lívanečky
40 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
 - 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
 - 2kusyRajčata
 - 200gramůSalám jemný
 - 100gramůSýr Niva (Rokfór)
 - 2kusyVejce slepičí
 - 1šálekKečup
 - 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
 - 0,25litrMléko polotučné
 - 100mililitrůOlej stolní
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z mouky, rozšlehaných vajec, mléka, soli a prášku do pečiva připravíme řidší těsto a necháme je chvíli odležet.
 - 2Z těsta na vymaštěném lívanečníku usmažíme lívanečky.
 - 3Kečup promícháme se salámem, nakrájeným na drobno a s rozdrobenou Nivou.
 - 4Usmažené lívanečky spojíme po dvou připravenou náplní, prohřejeme v troubě nebo pod grilem a ozdobíme kolečky rajčat.
 - 5Ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.