Plněné vepřové kotlety

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
29 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V omytých kotletách prořízneme ploché kapsy, kotlety mírně naklepeme a maso částečně uvolníme od kostí.
  • 2
    Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, osmahneme na lžíci sádla, zalijeme vejci, osolíme a umícháme hustší náplň.
  • 3
    Plátky šunky poklademe plátky sýra, potřeme žampionovou směsí a stočíme do závitků. Závitky vložíme do kapes v kotletách, které na okrajích sklepneme a upevníme jehlami. Maso osolíme, opepříme, zvolna opékáme na sádle po obou stranách.
  • 4
    Měkké kotlety přendáme na talíře, do výpeku přidáme worcester, bujón, trochu vody a za stálého míchání odvaříme připečenou šťávu.
  • 5
    Kotlety na talířích šťávou přelijeme a podáváme s bramborovými hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.