Plněný vepřový jazyk

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1090 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
95 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
215 mg
Cukr
524 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté jazyky uvaříme v osolené vodě, vložíme je na chvíli do studené vody, oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Vždy mezi dvě kolečka vložíme plátek salámu. Vzniklý špalíček obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem. Špalíčky osmažíme na rozehřátém oleji.
  • 3
    Před dosmažením na každou porci položíme ještě špetku nastrouhaného sýru, jen aby se roztavil.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.