Plněný vepřový řízek hermelínem a šunkou
30 min.
Ingredience
- 2kusyVepřová kotleta s kostí
 - 1lžičkaSůl
 - 1lžičkaPepř černý mletý
 - 40gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
 - 40gramůŠunka dušená
 - 1lžičkaPetržel - nať
 - 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
 - 30gramůStrouhanka
 - 1kusVejce slepičí
 - 50mililitrůOlej slunečnicový
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
35 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
870 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.
 - 2Hermelín a šunku nakrájíme na kostičky, vmícháme nasekanou petrželku a směs dáme na kotletu.
 - 3Kotletu zahneme jakoby na půl a okraje naklepeme, aby se spojily a směs nevytekla.
 - 4Nyní kotlety opatrně obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.