Pohankové tagliatelle s fazolemi

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, vajec,soli vypracujeme vláčné těsto které necháme odpočinout. Potom z těsta vyválíme plát a nakrájíme ho na nudle — tagliatelle.
  • 2
    Na oleji, vložíme rozmáčklý česnek a feferonku; dále fazole, přilijeme vývar a na středním ohni podusíme 10 minut, občas ještě podlijeme. Vyjmeme česnek a feferonku a přidáme polovinu nastrouhaného tvrdého sýra.
  • 3
    Tagliatelle vaříme 2 minuty a scedíme je. Vložíme na pánev k fazolím a vaříme doměkka. Těstoviny hojně zasypeme množstvím sýrových lupínků. Servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.