Polévka brynzová
30 min.

Ingredience
- 3kusyChléb konzumní
- 200gramůSýr Brynza
- 3lžíceOlej stolní
- 1kusZakysaná smetana
- 1kusCibule
- 3kusyVejce slepičí
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1247 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
31 g
Sacharidy
192 g
Vláknina
425 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Necháme vařit vodu, do které dáme nakrájenou cibuli, povaříme a rozmixujeme.
- 2Na kostky nakrájíme chleba, osmahneme jako krutony a dáme hotové do talířů.
- 3Rozmixujeme v míse vajíčka, smetanu a brynzu na krém.
- 4Zamícháme do něj horkou vodu s cibulkou, necháme proležet a polévkou zalijeme krutony.
- 5Dle chuti můžeme pažitkou ozdobit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.