Polévka Coky - Lecky

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
712 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
43 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme kuře, zalijeme telecím bujónem a vaříme hodinu.
  • 2
    Pórky omyjeme, očistíme a nakrájíme na proužky. Na pánvi rozehřejeme máslo a proužky pórku na něm podusíme asi 3 minuty. Zalijeme asi půl litrem vývaru z kuřete a povaříme ještě 3 minuty. Scedíme, tekutinu vrátíme do vývaru, ve kterém se vařilo kuře, pórek necháme okapat.
  • 3
    Kuře obereme a maso nakrájíme na menší kousky.
  • 4
    Do polévkové mísy vložíme kousky kuřete, přidáme proužky pórku a zalijeme vývarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.