Polévka s hovězím masem a paprikami
55 min.

Ingredience
- 200gramůPaprika zelená
- 1kusCibule
- 2kusyRajčata
- 350gramůHovězí maso přední
- 220mililitrůVoda pitná
- 200gramůBrambory
- 100gramůPórek
- 1lžičkaSůl
- 40gramůMáslo čerstvé
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 40mililitrůOlej rostlinný
- Na rýži
- 80gramůRýže loupaná
- 220mililitrůVoda pitná
- 40lžicOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
814 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
72 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Papriky očistíme, vykrojíme semena a nakrájíme na nudličky, rajčata spaříme, oloupeme, vykrojíme semena a nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Hovězí maso očistíme, nakrájíme na kostičky a na oleji osmažíme. Pórek a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Rýži udusíme do poloměkka.
- 2Na másle osmažíme cibuli s rýží, přidáme osmažené maso a zalijeme horkou vodou. Uvedeme do varu a přimícháme brambory a ostatní zeleninu, osolíme, opepříme a vaříme zhruba 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.