Polévka z hovězího masa s ovesnými vločkami
100 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
 - 300gramůHovězí maso přední
 - 1lžičkaSůl
 - 80gramůZelenina kořenová
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 40gramůOvesné vločky
 - 1lžícePažitka
 - 0,5lžičkaPepř černý mletý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
440 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso vložíme do 1 l teplé vody s pepřem a vaříme. K téměř měkkému masu přidáme očištěnou zeleninu a dovaříme doměkka.
 - 2Vývar scedíme a přidáme na másle osmahnuté ovesné vločky. Uvaříme je doměkka.
 - 3Nakonec do polévky vložíme uvařené, na kostičky nakrájené hovězí maso a zeleninu a jen prohřejeme. Přisypeme nasekanou pažitku a podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.