Polévka z jarní zeleniny

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu a brambory pečlivě očistíme a opláchneme, nakrájíme na menší kostky, zalijeme vodou a uvedeme do varu.
  • 2
    Když je zelenina téměř měkká, přidáme k ní na malé kousky nakrájená rajčata a zelený hrášek.
  • 3
    Vše zalijeme smetanou, ve které jsme promíchali prosátou, krátce opraženou mouku, osolíme, promícháme a krátce povaříme.
  • 4
    Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať vkládáme do polévky při podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.