Polévka z jogurtu se zelím a masem
70 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 150gramůVepřové maso libové
- 250gramůZelí kysané
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusJogurt bílý
- 40gramůSlanina vepřová
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 0,5litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na slanině zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, maso nakrájené na kostky a překrájené zelí. Osolíme, opepříme a udusíme téměř doměkka.
- 2Polévku zahustíme mlékem rozkvedlaným s moukou a povaříme. Nakonec přidáme jogurt rozmíchaný se žloutky a podle chuti přisolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.