Polévka z kapusty s rýží a sýrem
35 min.

Ingredience
- 400gramůKapusta hlávková
- 70gramůRýže loupaná
- 1,5litryHovězí vývar základní
- 60gramůSýr Čedar
- 60gramůSádlo vepřové škvařené
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
14 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
52 mg
Postup přípravy
- 1Z kapusty odstraníme zvadlé a poškozené listy, odstraníme košťál, kapustu nakrájíme na nudličky. Sýr nastrouháme.
- 2Na sádle osmažíme kapustu, přimícháme rýži, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.