Polévka z kuřecího masa a chilli
25 min.
Ingredience
- 1200mililitrůVývar drůbeží
- 2stroužkyČesnek
- 6gramůCitronová tráva
- 2kusyChilli paprička
- 30mililitrůOmáčka rybí
- 30mililitrůLimetková šťáva
- 2lžičkyCukr třtinový
- 25gramůKoriandr čerstvý
- 200gramůKuřecí maso vařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
333 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Česnek, chilli, koriandr a citronovou trávu očistíme a pokrájíme na menší kousky.
- 2Vývar uvedeme k varu, přidáme česnek, citronovou šťávu a povaříme 10 minut, poté scedíme a čistý vývar opět uvedeme k varu. Vmícháme limetkovou šťávu, rybí omáčku, cukr a chilli. Přidáme polovinu koriandru. Maso nakrájené nadrobno rozdělíme do misek a zalijeme polévkou. Ozdobíme zbylým koriandrem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.