Polévka z podmáslí s bramborem

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme podmáslí a přivedeme k varu. Ochutíme solí, drceným kmínem, přidáme kousek másla a povaříme. V hrnku rozkvedláme vejce, pomalu přiléváme do polévky a vidličkou ihned rozmícháváme. Krátce povaříme a odstavíme.
  • 2
    Do talířů vložíme vařené brambory, vidličkou je rozmačkáme, zalijeme horkou polévkou a posypeme posekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.