Pomazánka z moravanky
20 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
 - 1kusCibule
 - 200mililitrůMajonéza
 - 200gramůSalám jemný
 - 5kusůBrambory vařené
 - 250gramůMoravanka
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
18 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu slijeme a najemno nasekáme. Pokud chceme pomazánku méně pikantní, vyndáme feferonku.
 - 2Přidáme najemno nasekanou cibuli a ostatní suroviny nastouháme na hrubém struhadle.
 - 3Spojíme majonézou, dochutíme solí a pepřem a necháme chvíli odležet.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.