Pomazánka z telecích jater

145 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
13 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
20 mg
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Důkladně očištěná a omytá telecí játra dvakrát přemeleme na masovém strojku.
  • 2
    K mletým játrům přidáme přepuštěné sádlo, celá vejce, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Připravenou hmotou naplníme čisté sklenice do tří čtvrtin, uzavřeme a sterilujeme 2 dny za sebou vždy 1 hodinu.
  • 4
    Pomazánku uchováme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.