Pomazánka z vepřové plece
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 150gramůVepřová plec
 - 80gramůMáslo čerstvé
 - 1lžíceZakysaná smetana
 - 2lžíceOlej rostlinný
 - 1lžícePetržel - nať
 - 1lžičkaHořčice plnotučná
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 2kusyVejce slepičí
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
487 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky a spolu s polovinou oloupané, nadrobno nakrájené cibule podusíme na oleji doměkka. Občas zamícháme.
 - 2Měkké, vychladlé maso umeleme s druhou polovinou cibule a s vejci uvařenými natvrdo. Přidáme zakysanou smetanu, máslo, sůl, pepř, hořčici a nasekanou petrželku. Vše dobře promícháme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.